15. Само когато всички около теб са различни, тогава ще бъдеш на мястото си.
14. Едно от най-големите бедствия на цивилизацията е ученият глупак. Чапек
13. По-лошото от това да бъдеш сам е да бъдеш сам с някого.
12. Никой няма достатъчно добра памет, за да бъде преуспяващ лъжец. Абрахам Линкълн
11. Повечето от нас си мислят, че имаме нужда от много повече неща, отколкото наистина се нуждаем. Едгар Кейси
10. Една верига не е по-силна от най-слабото си звено и ако дори само един от екипа не може да се справи, всички останали страдат. Дайън Форчън
9. Всяко излишество е порок. Сенека
8. Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползуват.
7. Един младеж потропал на вратата на един мъдрец и като го видял, попитал: - Вярно ли е, че можеш да четеш в душите на хората? - Само в ония, в които пише нещо. - отвърнал мъдрецът.
6. Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец: - Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари! - Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си!
5. Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше
4. Самите Богове не могат да се преборят с глупостта на хората. Айзък Азимов
3. Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
2. Мащабът на духовното усъвършенстване не е за хора, слушащи единствено гласа на стомаха.
1. Повечето хора използват първите години от живота си, за да съсипят последните. Жан де ла Брюйер
[ Редактирано пт окт 29 2010, 09:22 ] Благодарим ви за редовното гласуване в BGTop за BGzona.net, ако имате коментар към портала от тук!
Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, белщукащ като звезда в ръката ти, и след това разтапящ се като снежинка. – Сър Френсис Бейкън виброшлайф,corrective chiropractic,decompression therapy,тъканна банка