http://bgtop.net/in.php/1229325184
- НАЧАЛО- ФОРУМ- СОФТУЕР- МЕТЕО
- ВРЕМЕТО- КАКВО ДИШАМЕ
- АСТРО
ХОРОСКОПЗАБАВЕН ХОРОСКОПТРАНЗИТ ЗА ДЕНЯЗВЕЗДИТЕ НАД БЪЛГАРИЯ
- СЪНОВНИК
ПЪЛЕН БЪЛГАРСКИ СЪНОВНИКСЪНОВНИК НА СТАРИТЕ БАБИ
- КАРТИЧКИ
КАРТИЧКИКАРТИЧКИ ЗА БАБА МАРТАТРЕТИ МАРТПОЖЕЛАНИЯ ЗА ИМЕН ДЕНКАРТИЧКИ ЗА ИМЕН ДЕНКАРТИЧКИ ЗА РОЖДЕН ДЕН
- ГАЛЕРИЯ
ЗАБАВНО ОТ ФЕЙСБУКСМЕШНИ НАДПИСИ И ТАБЕЛИЗАБАВНИ КАРТИНКИДОМАШНИ ХИТРИНИФОТОИЛЮЗИИТАТУИРОВКИСКРИЙНСЕЙВЪРИ ЗА GSM
- ОБЯВИ- ПРОГРАМКИ
ЗИМНИ И КОЛЕДНИ ПРОГРАМКИШЕГОВИТИ ПРОГРАМКИ
- ИГРИ

- Указател
- ЕЛЕКТРОННА ПОЩА
- BG TOP 100
- ПОЧИВКА
- ПОЧИВНИ ДНИ
- РЕЦЕПТИ ЗА МУЛТИКУКЪР
- НОВИНИ И ВЕСТНИЦИ
- БЪЛГАРСКИ ПОРТАЛИ
- СПРАВОЧНИК ....
- ОБЯВИ
- ОБЯВИ ЗА РАБОТА
  - Полезни съвети за работа
  - ОБЯВИ ЗА РАБОТА
- ОБЯВИ ЗА АВТОМОБИЛИ
- ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ
- РАДИО ОНЛАЙН & TV
- GSM & ФОТОАПАРАТИ
- DOWNLOAD
- МУЗИКА, ТЕКСТОВЕ, MP3...
- ТОРЕНТИ И DC++ ХЪБОВЕ
- ТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА
- PC УРОЦИ И РЪКОВОДСТВА
- КРЕДИТИ И БАНКИ
- ХОСТИНГ
- ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА
- ЗДРАВЕ
- КОНВЕРТИРАНЕ
- ЛОВ И РИБОЛОВ
- ПРЕДЛОЖИ ЛИНК
- ЗА КОНТАКТИ И РЕКЛАМА
Обяви

+ Добави обява
Портативно FM радио GRUNDIG RP5200
Радиото работи отлично хваща много добре станциите . Има настройка на тона на звука . Има усилване ...
Семена зеле
Продавам семена зеле кръстоска между кьосе и син капак.Много е крехко за готвене за туршия и за нал ...
Дизелов генератор 16kW под наем
Цената е на ден за дълъг период с ДДС.Депозит.За повече информация на посочения телефон или на www.r ...
Дизелов генератор 24kW под наем
Цената е на ден за дълъг период с ДДС.Депозит.За повече информация на посочения телефон или на www.r ...
Apple Iphone 7 128GB - Втора употреба с гаранция
* Телефоните са в отлично хардуерно и софтуерно състояние.  * В много добро състояние.  * Предлага ...
Apple Iphone 7 Plus 128GB - Втора употреба с гаранция
* Телефоните са в отлично хардуерно и софтуерно състояние.  * В много добро състояние.  * Предлага ...
Apple Iphone 7 Plus 32GB - Втора употреба с гаранция
Apple Iphone 7 128GB - Втора употреба с гаранция

Здравей
Потребител:

Парола:

Помни ме

[ Регистрация ]
[ Забравена парола? ]
Форуми
Вашият портал :: Форуми :: СПОРТНИ
<< Предишна тема | Следваща тема >>   

Стоичков: Душманите ми да не се превъзбуждат...

Автор Отговор
megabyte
чт мар 01 2012, 01:25

Регистриран: ср май 20 2009, 06:13
съобщения: 783

Христо Стоичков ще стартира акция за набиране на средства на петъчната пресконференция на Литекс преди започване на шампионата в “А" група. Камата обясни пред “Труд” идеята за кампанията.

“Ще използвам синия буркан, който навремето ми върна Румен Петков като вътрешен министър, за събиране на пари - разкри Стоичков. - Трябват едни 550 хиляди долара, за да се спася от италианския затвор, където вече ме виждат враговете ми. Сега да видим кой ще ми помогне! Да видим...

Това на шега. А насериозно за разследването, за което пишат в Италия. Просто имената на големи футболисти се слагат на преден план, за да се търси вдигане на шум и интрига за читателите. Каква вина има играч, който си е продал например лика за реклама, но фирмата не го е използвала? И какво го интересува въобще футболиста колко пъти са поставяли снимката му някъде? Искат лицето ти за реклама - окей, продаваш го. Другото е грижа на купувача. Това са нещата - елементарни, и скоро ще стане ясно. Нека душманите ми да не се превъзбуждат. Соковете “Пармалат" отдавна са изпити", каза още Камата в типичния си стил.

Благодарим ви за редовното гласуване в BGTop за BGzona.net, ако имате коментар към портала от тук!
Най-отгоре
Уебсайт
Редактори:dellbg, megan8, megabyte

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF