Дядото посреща внука си и го пита какво са учили днес. - Ние вече не учим, а дискутираме. Днес дискутирахме по математика колко е пет по пет. - Какво има да се дискутира, казал дядото, пет по пет е 25. - И учителят така каза, но не успя да получи мнозинство.
Между блондинки: - А бе муцка, спала ли с някой културист? - Да! - И как е? - Представи си, че върху тебе пада гардероб, а от вратата му стърчи малко ключе...
Началник се връща от командировка. Секретарката му казва: - Имам няколко лоши новини и една добра. - Кажи първо лошите! - Ами данъчните ни направиха проверка и блокираха сметките на фирмата. Шофьорът удари служебната кола. Пропаднаха ни две продажби... - А добрата новина? - Ще си имаме дете, скъпи!
Между мутри: - Как? Ти не знаеш кои са Бах и Бетовен? - Не, не знам, брат, кои са те? - Това са ония загубеняци, дето ни пишат мелодиите за мобифоните...
Психиатър към пациент: - Поздравявам Ви! При Вас се забелязва голям напредък! - Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой!
Жена се вози в такси и се обръща към шофьора: - Господине, бихте ли ми спрели ей там... до онова котараче?! Шофьорът: - До предните или до задните лапички, госпожо...