Човек влиза в лекарския кабинет. Отива до доктора и най-спокойно го заговаря. - Добър ден. Един хляб. - ... Моля?! - Един хляб. По-пухкав, ако може. И типов. - Аха... на горния етаж. - Там ли продават хляб? - Не. Там е психиатрията!
Роднините на опериран болен дават на хирург пачка пари: - Докторе, кажете - ще живее ли? Хирургът преброява парите и казва: - Засега - не...
Mъж се пече на нудистки плаж, но за да се предпази от силното слънце, е сложил шапка върху органа си. Минава наблизо една жена и ехидно казва: - Ако бяхте истински джентълмен, щяхте да си вдигнете шапката в присъствието на дама. - Ако вие бяхте истинска лейди, шапката сама щеше да се вдигне!
Един руснак, закъсал в тайгата с москвича си попадайки в един голям трап. Мъчил се, мъчил се, но все не успявал да го изкара. По едно време минал един чукча. Поспрял се и казал: - Само две думи казвам и кола ще тръгне. Обаче искам една бутилка водка. Руснака бързо изкарал от багажника една бутилка "Столична", дал, я на чукчата, който я надигнал и изпил на екс. След това отсякъл: - Трактор, трябва!
В болница за слаботелесни се чува вик:
- Сестрааа, мравка! Сестрата отговаря: - Ами утрепи я, де! - Ама тя ме влачиии!!!
Един кон влиза в ресторант и си поръчва две кофи водка и две кофи кола. На другия ден конят пак идва, но си поръчва само една кофа кока кола. Келнерът го пита: - А, бе, що не си вземеш и водка? Конят отговаря: - Защото, днес съм с каруцата.
Кога разбираш че си остарял? Отговор: Когато свещичките са по скъпи от тортата.
Малкото крокодилче пита: - Тате, а някога ще имам ли пари? - Ще имаш, сине. - А, кога? - Когато станеш портфейл.
Пътувал мъж в препълнен автобус, пред него стояла млада дама. Минало известно време, и мъжът казал: - Брей какъв голям задник. Тогава девойката се обърнала и му забърсала един шамар. Докато се обръщала обаче, мъжът пак казал: - Брей какви малки гърди. - Девойката пак се обърнала и му забила още един шамар. След малко мъжа казал: - Извинете ме за преди малко, но ако искате мога да ви дам съвет как да си уголемите гърдите. Момичето помислило и казало. - Кажете как. - Всяка сутрин като станете, късате малко хартия, и почвате да ги търкате в гърдите си - Ще подейства ли? - Така като гледам, подействало е на дупето ви.
Трепереща блондинка влиза в секс магазин:
- Продавате ли вибратори? - Да продаваме. - А, знаете ли, как се спира?
[ Редактирано пн авг 03 2009, 04:49 ] Благодарим ви за редовното гласуване в BGTop за BGzona.net, ако имате коментар към портала от тук!
Казах му: "Край, стига! Искам да се разделим!" Излизам от вкъщи, чувам изстрел - застрелял се е?!... Връщам се - той, пък, си отворил шампанско, тъпака!!!
На вилата. Пешо към жена си: - Скъпа, прекопах градината, поправих оградата. Какво още има да се прави? Жена му, умислено: - Виаграта не беше ли за нещо друго?