Новина: Audiochecker download, Проверка на качеството на аудио файлове
(Категория: Аудио Инструменти)
Публикувано от dellbg
четвъртък 28 март 2019 - 12:37:44Audiochecker е малък инструмент, който вроверява качеството на аудио файлове. Анализира източника на WAV, LPAC, SHN, APE и FLAC аудио формати, за да провери дали кодирането е без загуба (lossless). Ако резултата от теста е примерно MPEG това означава, че въпросните файлове са преобразувани от други формати с по-ниско качество, като например MP3.

Тъй като програмата работи без инсталиране, можете да я стартирате както от твърдия диск така и от USB флаш диск или подобно устройство.

Отличаващ се с удобен за потребителя интерфейс, Audiochecker ви позволява да зареждате аудиопоток в работното пространство с помощта на файловия браузър, папката или чрез за влачене и пускане.

Обобщените резултати разкриват стойности на вероятността в проценти, които свидетелстват за автентичността на файловете, докато по-подробните данни могат да бъдат прочетени в дневника (log).

Настройването и конфигурацията на програмата се извършва чрез бутона Опции, където можете да филтрирате типовете файлове за проверка, да промените опцията за захранване при завършване на задачите, да включите поддиректории. Освен това можете да настроите приоритета на процеса, да минимизирате Audiochecker в системната лента и да превключите на друг език на потребителския интерфейс.

Аудио диагностичната програма използва малко RAM и умерен разход на процесор (CPU). Audiochecker работи гладко на всички платформи на операционната система Windows.

Изтегли : Audiochecker от тук
Новина от Вашият портал
( http://bgzona.net/news.php?extend.617 )