Новина: Win7codecs 3.9.3 Final
(Категория: Видео Инструменти)
Публикувано от megabyte
вторник 25 декември 2012 - 13:25:22Пакети с кодеци в интернет пространството има немалко. За Windows 7 обаче това е първият. Win7codecs си поставя за цел да е максимално опростен и същевременно да предлага максимално добра интеграция с плейъри и файлови формати. Макар пакетът да е насочен към Windows 7, той работи и под Windows Vista. Останалите версии на Windows обаче не се поддържат.

Win7codecs съдържа всички най-нови версии на популярните кодеци, благодарение на което се осигурява възпроизвеждане на практически всички видеофайлове под Windows 7. В пакета не влиза мултимедиен плейър, затова можете да използвате всяка такава програма, с която сте свикнали. Удобният интерфейс позволява в движение да се променят асоциациите на файловете, както и параметрите на многоканалния звук.

Win7codecs ще реши трудностите, които възникват при липсата на енкодери, декодери и филтри за едно по-приятно и безпроблемно гледане на филми под Windows 7. Друга добра новина е, че е безплатен. Преди да го инсталирате, премахнете наличните в момента кодеци на машината.

Изтегли: Win7 codecs 3.9.343 (23MB)Новина от Вашият портал
( http://bgzona.net/news.php?extend.590 )