Хороскоп за 28 юни 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ще се чувствате в страхотна форма и това ще ви помогне да видите света по нов начин. Ще научите разни интересни неща, които може и да ви влязат в работа, така че се постарайте да запомните.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Доста ще сте разсеяни, което не е ново за вас, но околните може да хвърли в пълно недоумение. Важното е да слушате вътрешния глас.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще сте в доста изгодно положение от гледна точка на бъдещите перспективи. Само гледайте да не объркате всичко с излишни притеснения и емоционални изблици.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Опитайте да осмислите и усвоите уроците, които са ви преподали чувствата ви. Отделете особено внимание на детайлите, на които до момента все не сте обръщали внимание.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не се ядосвайте, ако околните ви дават твърде много съвети. В крайна сметка не е казано, че трябва да ги използвате, но пък може да научите нещо ценно от тях. Просто бъдете по-търпеливи и дипломатични.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Прекаленото вторачване в нещата може да изкриви представите ви. Просто опитайте да се дистанцирате, това поне го можете прекрасно. И разбира се-не се въвличайте емоционално.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Изглежда не сте в най-подходящата компания. А да не би някой да ви е вързал там. Не страдайте от излишни скрупули. Ако вие самите не правите нещата, както ви харесва, никой друг не може да го направи.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес пред вас ще се появи някаква цел, която моментално ще обсеби всичките ви мисли и действия. Макар че дори няма да ви се налага да мислите прекалено, всичко ще се нарежда от само себе си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Няма да можете да се заседите дълго на едно място. Днес поне няма какво да ви спре, тръгвайте нанякъде-човекът е човек, когато е на път. Не чакайте някой да пътещества вместо вас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Същински авантюристи ще сте днес. Все пак имайте едно наум, авантюризмът е полезен,но в малки количества.Нали знаете колко е важна мярката на всяко нещо.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Днес ще сте твърде любопитни, което до някаква степен е полезно, но отвъд определени граници може да ви направи нежелани събеседници. Питайте,но по правилния начин.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Хубав ден. Най-важното е да не се отдавате на леност. Внимавайте с похапването обаче, все пак ще искате да изглеждатге перфектно през лятото. И помнете кои са важните неща за вас.
Хороскопи от astro5.net